Nieuws van het Titus Brandsma Instituut

Wat heeft het TBI voor de komende weken in petto?

In november start de collegereeks Geestelijke begeleiding. Voor meer info klik hier.


TBI TV publiceerde een interview met wetenschappelijk directeur Inigo Bocken over het Soefisme en TBI directeur en filosoof Marc De Kesel won de redetwist met Prof. Anne Speckens over de (on)zin van mindfulness. Een prachtig interview met Marc verscheen afgelopen zaterdag in Trouw.

Het onderwijs van het TBI gaat, ondanks de laatste coronamaatregelen door. Op de Radboudcampus en het Titus Brandsma Memorial (TBM) kunnen coronaproof de activiteiten georganiseerd worden. De collegereeksen worden blended verzorgd, dat betekent zowel fysiek als online. U hoeft op deze locaties geen mondkapje te dragen. Het mag natuurlijk wel.

Het fijne aan blended onderwijs is dat nu ook mensen die ver weg wonen of voor wie vervoer een probleem is, van huisuit ons onderwijs kunnen volgen. Ook biedt het online onderwijs de mogelijkheid om de lessen nog eens rustig terug te kijken via Brightspace, (een digitale leer omgeving)

Voor meer informatie: secretariaat@titusbrandsmainstituut.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *