Digitale retraite Advent

Op zondag 29 november gaat alweer de dertiende digitale retraite van de jezuïeten van start: “Zie, ik kom spoedig”. De retraite is geschreven door jezuïet Gregory Brenninkmeijer. Er zullen meer dan 16.000 mensen deelnemen. Daar zijn wij dankbaar voor.
Nu vieringen in kerken beperkt of onmogelijk zijn, verlangen we ernaar het gebed van nog meer mensen te mogen ondersteunen deze advent.

Daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Zo word je ambassadeur van de adventsretraite
Vertel je vrienden over de digitale retraite en nodig hen uit zich in te schrijven via www.ignatiaansbidden.org. Je kunt bijvoorbeeld voorstellen de retraite samen te doen door regelmatig online ervaringen uit te wisselen.Schrijf een stukje over de adventsretraite in je parochie- of kerkblad. 
Een tekst daarvoor vind je hier.Deel op Facebook of in een groepsapp een link naar www.ignatiaansbidden.org. Vertel in één zin waarom jij enthousiast bent. Bijvoorbeeld: “Vorig jaar was de digitale retraite een sterke innerlijke reis naar Kerst toe. Ik verheug mij er opnieuw op. Bid jij ook mee?”
Wees creatief. Ongetwijfeld kun je andere wegen vinden om te vertellen over de adventsretraite.We zijn je zeer dankbaar!Download hier beeldmateriaal zoals een poster

Er is nieuws!
Op de zaterdagochtenden van de advent (5, 12 en 19 december) kun je online deelnemen aan een geleide meditatie van een half uur. De auteur van de adventsretraite, Gregory Brenninkmeijer sj, zal ons daarin voorgaan. Een link om deel te nemen vind je in de gebedsmail die we op vrijdagavond versturen. We starten om 09.30 uur, via Zoom. Zo kunnen we in tijden van corona toch met elkaar verbonden zijn. 

Wil je anderen nu uitnodigen zich in te schrijven voor deze retraite? Klik hier om een uitnodiging te sturen.

Word jij onze ambassadeur?
 
Guido Attema, Karin Benoist, Gregory Brenninkmeijer sj, Gerwin Roffel, Nikolaas Sintobin sj en Rick Timmermans

PS Maak gebruik van ons beeldmateriaal. Graag de naam van de ontwerper vermelden: G. Roffel.
Deze digitale retraite is een productie van het Platform voor ignatiaanse spiritualiteit. Wil je op de hoogte blijven van al onze initiatieven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefJezuïet Gregory Brenninkmeijer vertelt hoe een e-mailretraite je helpt dichter bij God te komen.

beeld: © G.Roffel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *