Nieuw theologisch platform

“Er is op internet veel te vinden over theologie en kerk – rijp en groen, zin en onzin door elkaar. Wij willen op Theologie.nl kwalitatief hoogwaardige informatie bieden, daarvoor staat een deskundige redactie garant. Daarnaast bieden we héél véél informatie, zodat iedere theoloog en kerkelijke professional, maar ook iedere geïnteresseerde zijn of haar dorst naar kennis en inspiratie kan lessen.”
Arjen van Trigt, uitgever Kok Boekencentrum
Voor iedereen die zich betrokken voelt bij kerk en/of theologie
Vanaf vandaag is het gloednieuwe platform Theologie.nl live. Deze omvangrijke website biedt duizenden artikelen aan over theologie, geloof en kerk voor professionals en vrijwilligers. Na het succes van Preekwijzer.nl en Theoblogie.nl komt KokBoekencentrum nu met een nieuw platform dat voorziet in een groeiende behoefte aan kwalitatieve informatie op internet.
 
Theologie.nl bevat duizenden theologische artikelen en blogs, digitale presentaties van theologische tijdschriften en informatie over de nieuwste theologische boeken. Dagelijks worden nieuwe artikelen geplaatst en blogs aangeboden. In de komende tijd zullen de diensten van dit jonge platform alleen maar uitbreiden. De theologische kwaliteit wordt bewaakt door deskundige redactieleden. Honderden auteurs werken aan theologie.nl en zorgen dat het platform een brede oriëntatie heeft. Hierdoor is theologie.nl dienstbaar aan alle kerken en christenen in Nederland en Vlaanderen. Verdieping en inspiratie zijn de belangrijkste speerpunten van de content verdieping voor de kennis van het hoofd, inspiratie voor de kennis van het hart en de handen.

Theologie.nl is er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de kerk en/of theologie. Mensen die werkzaam zijn in de kerk, zoals predikanten, kerkelijk werkers, pastoors, jongerenwerkers, geestelijk verzorgers en andere beroepsgroepen met een theologische achtergrond. Maar ook voor betrokkenen bij de kerk (zoals ambtsdragers, gemeenteleden, theologische geïnteresseerden). Voor Theologie.nl gaan we samenwerken met diverse grote en kleine partners, zodat we dagelijks onze duizenden bezoekers optimaal kunnen faciliteren. Meer info over Theoblogie.nl
ToegangDe eerste drie artikelen en veel blogs zijn voor iedereen gratis te lezen. Voor slechts € 4,99 per maand heb je al toegang tot het hele platform. Abonnees van diverse tijdschriften van KokBoekencentrum hebben bovendien naast hun papieren abonnement gratis toegang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *