Week van het Kerkblad online van 12-17 april 2021

De jaarlijkse Dag van het Kerkblad wordt dit jaar een online Week van het Kerkblad. Het bedrijf De Zalige Zalm uit Deventer organiseert vanwege de bijzondere omstandigheden het programma dit jaar geheel online en dus verspreid over een week.

In deze lastige tijd blijkt meer dan ooit dat een kerkblad of parochieblad mensen met elkaar verbindt en hoop geeft. Vele honderden vrijwillige redacteuren in het hele land maken met een vaste regelmaat deze bladen, en doen dat met hart en ziel.
Speciaal voor hen zijn er tijdens de Week van het Kerkblad gratis workshops, presentaties, tips, voorbeeldfilmpjes en de mogelijkheid tot een online consult bij de kerkbladendokter. Al deze activiteiten vinden online plaats van 12 tot en met 17 april.

Kerkblad van het Jaar
In de Week van het Kerkblad kiest een vakjury, bestaande uit Almatine Leene, Hendro Munsterman en Marcel Holl, uit alle inzendingen het Kerkblad van het Jaar.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de website www.dezaligezalm.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *