Week van het kerkblad

12 t/m 17 april 2021

Het kerkblad, teken van hoop |

“Ik ben zo blij dat het kerkblad nog steeds gewoon op de deurmat valt. Dat voelt alsof de kerk bij mij thuis komt”. Aldus een veelgehoorde opmerking van kerkleden in het afgelopen jaar. In deze lastige tijd blijkt meer dan ooit dat een kerkblad of parochieblad mensen met elkaar verbindt en hoop geeft.

Vele honderden vrijwillige redacteuren in het hele land maken met een vaste regelmaat hun kerkblad of parochieblad, en doen dat met hart en ziel. Speciaal voor hen zijn er tijdens de Week van het Kerkblad gratis workshops, presentaties, tips, voorbeeldfilmpjes en de mogelijkheid tot een online consult bij de kerkbladendokter.
Al deze activiteiten vinden online plaats van 12 tot en met 17 april.

Online programma-aanbod

Traditiegetrouw organiseert De Zalige Zalm een Dag van het Kerkblad, maar vanwege dit bijzondere jaar is het programma nu volledig online, verspreid over een hele week en voor alle kerkbladredacties uit het land toegankelijk.
Klik hier om het programma te bekijken

Kerkblad van het Jaar

In de Week van het Kerkblad kiest de vakjury, bestaande uit Almatine Leene, Hendro Munsterman en Marcel Holl, uit alle inzendingen het Kerkblad van het Jaar.


Voor wie?

Voor alle redacteuren van kerkbladen en parochiebladen.

Waar?

De programmaonderdelen zijn online te volgen. Na inschrijving ontvangt u een toegangslink.

Wat zijn de kosten?

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *