Tentoonstelling: Vertel me wie je bent

Oosterhout: tentoonstelling: ‘Vertel me wie je bent’. Wat is heilig in jouw leven? 

De Norbertinessenpriorij Sint-Catharinadal bestaat 750 jaar. Ter gelegenheid daarvan opent op 14 mei de tentoonstelling ‘Vertel me wie je bent’.

25 mensen van allerlei leeftijden, achtergronden en beroepen hebben zich over de vraag gebogen wat er religieus, spiritueel of heilig in hun leven is. Stuk voor stuk mensen die oprecht op zoek zijn naar verdieping en bezinning in hun leven. Ze geven een inkijkje in wat hen bezielt en delen momenten waarin het ‘heilige’ in hun leven merkbaar was. Te zien voor publiek vanaf de Open Kloosterdag op 15 mei tot aan de feestelijke dagen van Sint Catharinadal op 11 en 12 juni op vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00u tot 17.00u. Daarna gaat de tentoonstelling op reis naar andere plekken in Nederland: scholen, zorgcentra, en parochies en gemeenten. We zullen zien wie hiervoor belangstelling heeft.