Jezuïet Dries van den Akker overleden (update)

Dries van den Akker SJ was jezuïet en oud-docent godsdienst, catechese en levensbeschouwing. Hij overleed op 30 oktober 2022. Hij verzorgde een website over heiligen: www.heiligen.net en was redacteur van Ignis Webmagazine.

Op 30 oktober, nota bene de jubileumdag van zijn priesterwijding, overleed jezuïet Dries van den Akker. De geboren Delftenaar stierf na een ziekbed op 77-jarige leeftijd in Aqua Viva, het verzorgingstehuis van de jezuïeten in Nijmegen.

Zelfs wie nooit van pater Dries van den Akker heeft gehoord, is vast weleens op zijn website geweest. Heiligen.net is niet alleen een begrip onder katholieken die graag wat meer willen weten over zelfs de meest obscure figuren op de heiligenkalender. Daarnaast was hij redacteur van Igniswebmagazine.

Lees meer bij igniswebmagazine

beeld: igniswebmagazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *