Zomerprogramma voor vluchtelingen

Vrijwilligers gevraagd

Solidair Friesland organiseert een zomerprogramma voor vluchtelingen |.

De zomervakantie komt er weer aan en dat betekent dat Solidair Friesland volop bezig is met het zomerprogramma voor vluchtelingen in Leeuwarden! Van 24 juli tot 2 september organiseren we workshops voor kinderen, tieners en jongeren op het gebied van sport en spel, creativiteit en muziek.

Net zoals vorig jaar doen we dit in samenwerking met het COA, zodat alle vluchtelingen die verblijven in Leeuwarden kunnen meedoen. Ze kunnen deelnemen aan de workshops, maar zich ook aanmelden als vrijwilliger. Lijkt het u of jou ook leuk om te helpen? Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers! Stuur een mailtje naar: gdevries@solidairfriesland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *