Werkplaats voor de ziel

De KRO heeft met name door het Mediapastoraat een lange traditie in de aandacht voor spiritualiteit, veelal in samenwerking met het RKK (= de zendtijd van de katholieke kerk in Nederland). Toen er voor Joke Litjens geen plaats meer was in de vieringen die worden uitgezonden is pastor Litjens zich volop gaan bezig houden met ontwikkeling van een gevarieerd aanbod over Spiritualiteit.

KRO Werkplaats voor de Ziel is een herkenbare ‘ontmoetingsplek’. Onder leiding van Joke Litjens wordt eigentijdse inspiratie geboden vanuit de katholieke traditie. Joke: “De ontmoetingen zijn voor mensen die zoeken naar evenwicht tussen hoofd en hart en die opnieuw geïnspireerd willen zijn en voor hen die willen groeien. Het is leren inzien waar het werkelijk om draait in het leven: Goed Leven door… jouzelf. Dit gebeurt in de vorm van workshops, reizen in binnen- en buitenland, wandelingen, retraites en lezingen”.

Sommige activiteiten worden bijgestaan door andere bekende KRO-gezichten. Zo is er een zangworkshop met Wilfred Kemp, een wandeling met Open Kaart spel met Hella van der Wijst en lezingen door Leo Fijen. Daarnaast zijn er activiteiten in samenwerking met bekenden zoals Mirjam van Biemen, Yko van der Groot en Prof. Frans Vosman. 

Wat eerdere deelnemers vonden: ‘diepgaande gesprekken voelden weldadig aan in een kleine groep’, ‘verhelderend voor de toekomst’, ‘verrijkend’, ‘mooie locatie, leuke winkel, lieve mensen’.

Meer lezen? Ga naar de site: http://werkplaatsvoordeziel.kro.nl/index.aspx
U vindt daar ook een kalender met het programma voor de rest van het jaar. Let bijzonder op het wandelen, de Romereis en de reis naar Israël en Egypte.

roos  

Nieuwe Workshop

De workshop ‘Speel Open Kaart met Hella van der Wijst’ is gepland op vrijdag 3 juli. U kunt in de activiteitenkalender 2009 meer informatie vinden over deze en andere workshops.

Folder

Wilt u de folder met de activiteitenkalender van Werkplaats voor de Ziel ontvangen, stuur dan een e-mail naar marie-anne.veenman@kro.nl.

Niet gecategoriseerd