Pastor online

Als u gebruiker bent van Gmail van Google dan kent u het verschijnsel dat aan de rechterkant van het scherm, advertenties verschijnen die -naar Google hoopt- een zekere relatie hebben met de inhoud van het emailbericht. Een gouden vondst voor Google.
Vandaag kwam de redactie de advertentie tegen van ‘pastor online’. Deze pastor biedt verschillende kerkelijke diensten aan, onafhankelijk van enig kerkelijk genootschap.

Een van de teksten die je op deze site kunt lezen:

OnlinePastor.nl – Onze Diensten

1. Pastoraat aan huis of aan onze praktijk

OnlinePastor.nl is een onafhankelijke pastorale praktijk. Wij bieden een unieke mogelijkheid: pastoraat aan huis. Want waar ben je meer op je gemak dan in je eigen vertrouwde omgeving?
Maar u kunt ons ook bezoeken aan onze praktijk te Alphen aan den Rijn, waar professionele pastorale hulpverleners voor u klaar staan

Pastoraat per email, indien gewenst anoniem? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
Ook kun je bij ons terecht voor kinderdoop of doop op belijdenis, ook wel volwassendoop genoemd.

lees verder op de website van OnlinePastor >>

Voor een huwelijk:

‘Je bezoekt geen kerk (meer), maar wilt wel een zegen over je huwelijk? Je hebt redenen om je huwelijk niet in de kerk in te laten zegenen, of de mogelijkheid daartoe ontbreekt? HuwelijksInzegening.nl wil je graag van dienst zijn.
Onze 
pastor/dominee geeft, samen met jullie, vorm aan de inzegeningsdienst van jullie dromen. Wij nemen daarvoor de tijd: In een viertal voorgesprekken leren voorganger en bruidspaar elkaar kennen. Door onze persoonlijke werkwijze ontstaat er een band tussen voorganger en bruidspaar, zodat de inzegening een mooi en persoonlijk karakter krijgt.

Katholiek, protestant, evangelisch? Wij wijzen geen enkele kerkelijke gezindte af. Want respect voor elkaar is onze drijfveer…

Ook kun je een beroep doen op pastor online voor een uitvaart.
adressen: www.pastoronline.nl

Wat vindt u hiervan? Stem bij onze poll op de beginpagina, links onder!

Niet gecategoriseerd