Het kerstnummer van De Roerom is uit

Het decembernummer van De Roerom ademt een kerstsfeer uit. Er zijn verschillende artikelen overadvent en Kerstmis: gedachten tot bezinning, Hans Waegemakers beschrijft het op weg zijn naar Betlehem, Paul Spapens was in Moergestel bij de presentatie van het hoorspel ‘En waar de sterre bleef stille staan’ van Felix Timmermans.

De column vindt u op de vertrouwde plaats op deze site en is gewijd aan het ‘kwalliteitsonderzoek’ dat het Vaticaan instelt naar het leven van vrouwelijke religieuzen. De protesten van de religieuzen hebben inmiddels effect gehad. Eerder berichtten wij al over deze kwestie (lees ons eerder bericht).

De redactie van De Roerom maakt ook melding van wijzigingen in de samenstelling. Suzanne van der Schot verlaat de redactie, ook wij wensen haar alle goeds voor de toekomst. En we kunnen een nieuw gezicht verwelkomen: Ad Wagemakers uit Oss. Hem wensen we veel succes.

Niet gecategoriseerd