Publiekslezing over Schillebeeckx

Publiekslezing Hilkert over Schillebeeckx

 

prof. Mary C Hilkert (foto) geeft een Engelstalige publiekslezing in het kader van haar verblijf als gasthoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen vanwege de Stichting Edward Schillebeeckx. Deze lezing – ‘Edward Schillebeeckx. The Theological Legacy’ – maakt deel uit van ondergenoemde collegereeks, maar is ook afzonderlijk toegankelijk voor belangstellenden. 

Datum: 27 mei 2010, van 20.00 – 22.15 uur. Locatie: Aula Radboud Universiteit Nijmegen. Sprekers zijn – naast professor Hilkert – professor Ellen ten Wolde en professor Erik Borgman. Meer informatie is verkrijgbaar via het Soeterbeeck Programma. De folder is aan dit bericht toegevoegd. Let op: spoedige aanmelding is noodzakelijk.

 

Erik Borgman                                Ellen van Wolde    

 

 

Niet gecategoriseerd