De nieuwe Roerom is er weer!

 

Als het goed is hebt u vandaag of gisteren gezien wat de foto toont: de laatste Roerom van de 24e jaargang is op de mat gevallen. Met enige weemoed heeft de redactie van de website dit nummer gelezen, weemoed vooral omdat het nu weer twee maanden duurt voor er een nieuwe Roerom komt. Maar goed ook redactie en medewerkers van De Roerom verdienen vakantie. Uw website zal zo goed mogelijk actief blijven en u van ontwikkelingen op de hoogte houden.

Een dezer dagen ontving u ook de enveloppe met de kaart om uw abonnementsgeld te voldoen. Maakt U het onze administratie gemakkelijk en werkt u dat snel af? En wat natuurlijk helemaal mooi zou zijn als u in uw omgeving mensen op ons blad en site zou attenderen. Door abonnee te worden of door een extra support steunt u ons werk, uit de brieven op bladzijde 2 blijkt wel hoezeer De Roerom in een behoefte voorziet. We mogen het wel eens met enige trots vaststellen, dat we al 24 jaar met uitsluitend vrijwilligers een blad maken dat de moeite waard is en in zijn soort uniek in ons land. Bent u ook zo nieuwsgierig naar de 25e jaargang?
Roerom, nieuws, service en communicatie voor u die betrokken bent op kerk en samenleving, ook in uw vakantietijd.
Fijn, ontspannende dagen wensen we u. 

Niet gecategoriseerd