Het januarinummer is uit


Een dezer dagen moet het januarinummer van de 25e jaargang van De Roerom op uw deurmat vallen. Het moet gezegd het is een aflevering die de 25e jaargang waardig is en laat zien dat de Roerom 25 jaar jong is.

De Roerom van 2011, ieder jaar heeft iets van ‘nu moet of gaat het gebeuren’, schrijft hoofdredacteur Peer Verhoeven en het is licht ruisend of geruisloos voorbij voor je het beseft. Toch komt het ons voor dat het 2e decennium van de eenentwintigste eeuw gezichtsbepalend wordt voor zowel kerk en religieus leven als politiek en samenleving.”
Zo maakt dit nummer waar wat De Roerom wil zijn: een nieuws- service- en communicatieblad voor mensen betrokken bij kerk en samenleving.

Wat biedt dit nummer zoal?
Een oproep om je mond open te doen, te zién wat er gaande is, op vele plaatsen gebeurt en door mensen wordt ondernomen.

Er zijn bijdragen die uitnodigen een poosje stil te staan, spiritualiteit is allang een belangrijk thema in ons blad, een gedachtenis, een mooi afscheid boeiende columns, boeken en berichten en een speelde slotpagina.

Wij van de site sluiten ons van harte aan bij de oproep van de redactie: win een handvol abonnees: het kan! 

Niet gecategoriseerd