25e Festival Mundial

Een kwart eeuw lang heeft Festival Mundial bewezen het beste van twee werelden te combineren. Het festival kijkt verder dan haar neus lang is en laat zien dat ook niet-Westerse muziek de moeite waard is. Daarnaast passeren de meest veelbelovende vaderlandse acts de revue. Niet alleen de muziek op het festival kenmerkt zich door wereldwijde cross-overs, maar ook het publiek is van een verschillend pluimage. Op het festivalterrein voel je de positieve Mundial-vibe in elk grasprietje. Jong en oud genieten hier samen van alles wat het nieuwe Mundial te bieden heeft.

 

Performing Arts: Naast muziek richt Festival Mundial zich steeds meer op het totaalplaatje. Energieke dansacts, de crème-de-la-crème van theaterland en overweldigende performing arts prijken straks vol glorie op de programmafolders.

 

16 en 17 juni 2012

Voor meer informatie en programma

Niet gecategoriseerd