Leerroute #13

een leerroute in barmhartigheid

Barmhartigheid handen en voeten geven 

 

VERDIEPING EN TOERUSTING

SEPTEMBER 2012 – FEBRUARI 2013

 

voor wie?

Voor ieder die zich verder wil verdiepen in de weg van barmhartigheid en zich hierin wil toerusten om de tweede doelstelling van de Beweging van Barmhartigheid mee waar te maken: vanuit de eigen overtuiging en beleving barmhartigheid uitdragen als relevant en actueel voor onze samenleving. Om zo mee te werken aan een wereld waar plaats is voor ieder en waar aan de waardigheid van ieder mens, speciaal van hen die kwetsbaar zijn, recht wordt gedaan.

 

Opzet van de leerroute

– vier zaterdagen met elke dag een eigen thema, ingeleid door een gastdocent.

– afsluitend weekend met verblijf in Kloosterhotel ZIN

Meer weten? 

Niet gecategoriseerd