Over De Roerom, blad en website

31 jaar wordt u op de hoogte gehouden van thema’s op het raakvlak van samenleving en kerk door medewerkers die mild-kritisch betrokken zijn bij de katholieke traditie. Vele trouwe abonnees in al die jaren maken duidelijk hoezeer dit blad wordt gewaardeerd. In de loop van de jaren ontving het blad ook financiële steun uit kringen van Nederlandse religieuzen. Daaraan komt nu, door vergrijzing en terugloop van het bestand van religieuzen een einde en dat is een gevoelig aderlating.

Het bestuur van de stichting onder wiens verantwoordelijkheid het blad en deze website worden gepubliceerd, laat weten dat weer enkele nieuwe medewerkers zijn aangetreden.  Voor de continuïteit van het blad is dat belangrijk. Maar de financiën moeten ook op orde zijn en daarom heeft het bestuur moeten besluiten het abonnementsgeld te verhogen tot € 35 per jaar (met ingang van de nieuwe jaargang in september). 
Deze website bijft uiteraard gratis bereikbaar evenals de nieuwsbrief Opzien die we uitgeven samen met de Mariënburgvereniging.

Misschien is dit bericht een mooie gelegenheid voor u om eens te laten horen hoe u tegen de toekomst van De Roerom, blad en website, aankijkt. U kunt uw reactie hieronder invullen.

Niet gecategoriseerd