Tweedelige special met Stef Bos en Jacobine

Precies tien jaar na het verschijnen van de CD ‘In een ander licht’ zingt Stef Bos de liederen van Ruth, Petrus, Lot en vele andere bijbelse personages, opnieuw in de Grote Kerk in Apeldoorn. Het tv-programma Jacobine zendt dit concert in twee delen uit, waarin Jacobine in dit tweeluik in gesprek gaat met Stef over de impact van dit bijzondere project.

Met de liederen over bijbelse figuren raakte Stef Bos een snaar bij veel mensen. Zo klinkt het lied van Ruth, ‘Mijn land is jouw land’, regelmatig tijdens huwelijksvieringen. Stef schreef de liedjes van ‘In een ander licht’ speciaal in het kader van het 85-jarige jubileum van de NCRV. Dankzij de blijvende populariteit heeft ‘In een ander licht’ onlangs een gouden status bereikt.

Bekijk de twee delen hieronder terug!

Deel 1 werd uitgezonden op 7 december 2019:

(nieuw!) Deel 2 werd uitgezonden op 14 december 2019:

TIP: De tv-registratie van het gehele concert is te bekijken op Tweede Kerstdag op NPO 2 door KRO-NCRV om 19.25 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *