#Doehetniet CDA Brabant

door René Grotenhuis op www.debezieling

Onder  ‘hashtag  Doehetniet’ wordt sinds enkele weken de discussie gevoerd over de vraag of het CDA en de VVD in de provincie Noord-Brabant wel een coalitie moeten aangaan met Forum voor Democratie van Thierry Baudet. Zeker na Baudets naar racisme ruikende tweet over zijn vriendinnen in de trein, is die discussie extra geladen.

Thierry Baudet behoort tot een nieuwe generatie van politieke ondernemers die een fijne neus hebben voor welke boodschap goed verkoopt. Zoals echte marketeers ook niet veel op hebben met waarheid, maar vooral met de vraag hoe hun boodschap zo effectief mogelijk over komt, zo geldt dat ook voor deze politieke ondernemers. Ze hebben niet zoveel op met waarheid, maar zijn uitgekiend in het lanceren van de juiste tweet en toonzetting op het juiste moment.

lees de volledige column op www.debezieling

foto: ©giro555.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *