Noveen tegen corona van 17 tot 25 maart in Lourdes

Aan de grot in Lourdes wordt van 17 tot 25 maart elke dag om 15.30 uur de rozenkrans gebeden

Rector Olivier Ribadeau Dumas van het Mariaheiligdom van Lourdes en mgr. Antoine Hérouard, de hulpbisschop van Rijsel en sinds juni vorig jaar de pauselijke gezant in het bedevaartsoord, nodigen christenen wereldwijd uit om zich van 17 tot 25 maart aan te sluiten bij de noveen die dan in het bedevaartsoord wordt georganiseerd. Het is de bedoeling dat in die periode om de tussenkomst van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes wordt gebeden opdat zij hoop en vrede zou schenken.

In de Lourdesgrot zal de rozenkrans negen dagen lang onafgebroken worden gebeden: vanaf dinsdag 17 maart om 15.30 uur.

Wie wil meebidden, kan dit doen door zich via e-mail te registreren met behulp van het onlineformulier dat beschikbaar is op de website van het bedevaartsoord. Wie dit doet, ontvangt elke dag een bericht waarmee kan worden deelgenomen aan het gebed van de dag. De noveen eindigt op 25 maart, het feest van de Aankondiging van de Heer (Maria Boodschap) en de dag van de 16de verschijning van de Maagd Maria in de grot.

Bron en meer info: via de website van Notre-Dame de Lourdes.

beeld: © lourdesbedevaarten.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *