Tour door het Noord Brabants museum.

Het is mogelijk om het Noordbrabants Museum virtueel te bezoeken. Het museum in Den Bosch liet een film maken met Lucas De Man als rondleider. Hij voert de bezoekers op eigen wijze mee door de huidige tentoonstellingen van Shao Fan en Meesterwerken uit Wenen.

De virtuele rondleiding duurt een klein half uur maar met de omwegen circa drie kwartier. Charles de Mooij, directeur van het museum, spreekt van een bijna volwaardig museumbezoek. Hij zegt dat het museum zichtbaar wil blijven. ,,We willen onze vaste bezoekers de huidige tentoonstellingen die net zijn begonnen niet onthouden. Bovendien kunnen we zo ook nieuw publiek te trekken.”

Digitale tour

Bezoek ons vanuit je eigen huiskamer

De digitale deuren van Het Noordbrabants Museum zijn geopend. Theatermaker en kunstliefhebber Lucas De Man neemt je mee door het hele museum. Maak de tour

bron Brabants Dagblad

Beeld: © Noordbrabantsmuseum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *