Studieweek “in de leer bij Titus Brandsma”

Na ruim tien weken van lock-down gaat Nederland langzamerhand weer open. We mogen weer naar de kapper en een terrasje pakken, we mogen verjaardagen met meer mensen vieren en het openbaar vervoer rijdt weer volgens schema. Vanaf 15 juni zijn de maatregelen voor het hoger onderwijs versoepeld. Praktijkonderwijs en toetsen mogen weer op de Radboud-campus plaatsvinden. Voor het Titus Brandsma Instituut verandert er weinig. Collega’s van het Instituut blijven vanuit huis werken en ook onze fysieke activiteiten zijn tot 1 september komen te vervallen of we bieden een alternatief programma. 

Eerste (gratis) online Studieweek Mystiek
Het TBI heeft een primeur. Dit jaar organiseren wij onze eerste online Studieweek Mystiek ‘In de leerschool van Titus Brandsma’. Anne-Marie Bos heeft voor de gelegenheid de Studieweek van 2018 over Titus Brandsma bewerkt en geschikt gemaakt voor een online Studieweek. Gratis. 

In de eerste week van juli (6 t/m 10 juli) bieden we dagelijks twee colleges aan van ieder 35 à 45 minuten aan. U vindt de colleges op onze website. De colleges kunt u op deze manier in uw eigen tijd en in uw eigen tempo volgen. Anne-Marie Bos verzorgt ook drie korte interactieve colleges aan het eind van de middag, waarin ingediende vragen behandeld worden.

Doet u mee?
Meldt u zich dan nu aan voor de gratis online Studieweek Mystiek ‘In de leerschool van Titus Brandsma.

bron: TBI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *