Maak kennis met de nieuwe Roerom

We kondigden het al aan: het maandblad De Roerom is in zijn verschijningsvorm flink onderhanden genomen. Meer dan de moeite waard om kennis te nemen van dit eerste nummer van de 35e jaargang. Overweeg eens een abonnement of vraag een kennismakingsabonnement aan

Een opvallend artikel in de nieuwe Roerom is het verhaal van Wijkagent Jan Schoenmaker(70), afkomstig uit een streng West-Fries katholiek milieu voelde er aanvankelijk niets voor om te gaan werken met prostituees en drugscriminelen.
Maar toen hij eenmaal begon, was er geen weg meer terug. Hij werd gegrepen door het werk en merkte dat hij iets voor de vrouwen kon betekenen….

Hoe dicht De Roerom op de actualiteit kan zitten blijkt wel uit het feit van EenVandaag op maandag 21 september een gesprek had met Jan Schoenmakers

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *