Ook dit jaar wordt het gewoon Kerstmis

Ruim twee maand voor de start van de advent en in het vooruitzicht van een aanhoudende coronapandemie biedt Ark Mission christenen materiaal aan om in het gezin, samen met buren of op de parochie naar kerst toe te leven en een mooi kerstfeest te organiseren, terwijl de geldende richtlijnen voor de bestrijding van het coronavirus toch keurig gerespecteerd worden.

Net in deze moeilijke periode waarin eenzaamheid, onzekerheid en angst leven in onze samenleving, willen we deze boodschap laten klinken, zegt Jolanda Abspoel-Kromhout, directeur van Ark Mission Nederland. Ook dit jaar willen wij kerken opnieuw ondersteunen met een aansprekend programma voor kerst. Juist in deze coronatijd is verbinding en contact zó belangrijk, maar ook zo lastig. Met ‘Kerst voor jou!’ bieden wij een programma aan waarvoor mensen anderen in hun parochie, buurt of gewoon thuis kunnen uitnodigen en ook dit jaar samen kerst kunnen vieren.

Blikvanger zijn de creatieve materialen voor drie inspirerende adventsavonden thuis. Jolanda Abspoel-Kromhout: Voor dit jaar werd een speciaal spel ontwikkeld dat gebruikt kan worden tijdens advents-of kerstbijeenkomst. De drie avonden hebben een laagdrempelig programma en zijn gericht op ontmoeting. Zo bereid je je samen voor op kerst!

Lees meer over de toolbox met materiaal voor een kleurrijke kerst-op-maat. 

bron: Ark Mission

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *