Overhandigen synoderapport aan Mgr. De Korte en Prof. Wijlens – live volgen

Via DEZE LINK  kunt u de uitzending live volgen 10.30-11.30 uur en later terugkijken.

Op woensdagochtend 25 mei presenteert het Netwerk Katholieke Vrouwen (NKV) het rapport van het synodeproject ‘Zij heeft een verhaal’. Op 29 april maakten we al een uitzending over de gang van het project en hoe de deelnemers het hebben ervaren. Nu hebben we de wetenschappelijke analyse afgerond.​

Bij de presentatie op 25 mei zullen Mgr. De Korte, referent vrouw&kerk,  en Professor Wijlens van het synodesecretariaat in Rome reageren op het rapport en geven wij aan hoe het project ons als netwerk verder naar de toekomst zal geleiden.​

Bisschop De Korte deelde mee dat de Nederlandse bisschoppen op hun bijeenkomst van 14 juni a.s. de deelrapporten vanuit ieder bisdom in reactie op de Synodevragen, zullen bespreken.

Het digitale rapport opvragen kan via: info@unkv.online