Museum Krona Uden

Wil je eens wat anders op vakantie of dagje weg? Een uitstapje om je geest te prikkelen, je gedachten te stimuleren of om je fantasie de vrije loop te laten? Ontdek het aanbod en breng een bezoek aan Museum Krona in Uden!

Dalí. Bijbel, surrealisme, games

4 juni 2022 t/m 23 oktober 2022

Deze zomer toont Museum Krona een onbekende kant van Salvador Dalí. Voor het eerst in Nederland wordt de complete serie met 105 voorstellingen uit de Bijbel – bestaande uit de door Dalí met de hand gesigneerde proefdrukken – geëxposeerd. Museum Krona verbindt het grafisch meesterwerk met de digitale gamewereld, met animaties en NFT’s. 

Ga op interactieve ontdekkingsreis!

12 april 2017 t/m 31 december 2022

Ieder jaar is het Kerstmis, Suikerfeest, Loofhuttenfeest en Carnaval. We gaan lekker eten en geven elkaar cadeautjes. Maar wat vieren we eigenlijk? Waar komen deze feesten vandaan en wat is hun betekenis? Museum Krona presenteert de interactieve tentoonstelling FEEST! In de abdij.

Reserveer je ticket(s)

Meer informatie over het museum en het aanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *