Inspiratiemiddag

Op zondag 18 september organiseren de Franciscaanse Beweging en Stadsklooster San Damiano een inspiratiemiddag met workshops rondom het thema Weerbarstige vreugde.

Het leven wordt vaak gekenmerkt door weerbarstigheid; we ontkomen er niet aan om te leren omgaan met dingen die we ten diepste eigenlijk niet willen. Maar: juist door die levenservaringen kunnen we tot een diepere ervaring van vreugde komen. Tijdens deze inspiratiemiddag verkennen we die weerbarstige vreugde middels inspirerende workshops. 

Maak bijvoorbeeld een kloostertuinwandeling en ontdek de levenslessen van Franciscus en Clara van Assisi voor je eigen leven; leer van geestelijk verzorger Linda Kornet hoe je betekenis kunt ervaren in tijden van lijden en achteruitgang; of laat de gezongen vreugde in je opwellen tijdens een zangworkshop van broeder Fer van der Reijken. Ook voor kinderen is er een vrolijk programma. Meer informatie de website van de Franciscaanse Beweging

Datum: 18 september
Kosten € 12,50. Tickets zijn te koop via de webshop van de Franciscaanse Beweging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *