Vredesweek 2022 ‘Generatie Vrede’

PAX organiseert van 17 t/m 25 september de Vredesweek van 2022. Door het hele land worden er honderden activiteiten georganiseerd rondom het thema ‘Generatie Vrede’: van filmavonden tot festivals, van maaltijden tot masterclasses, van vieringen tot debatten. Honderden verschillende lokale activiteiten komen samen in één nationale Vredesweek. Samen maken we een krachtig geluid.

Walk of Peace

De afsluiter van de Vredesweek is de jaarlijkse Walk of Peace die zal plaatsvinden in Den Haag op 25 september. De Walk of Peace is een wandeling van, voor en in Vrede. Een wandeling om te ervaren én te laten zien dat we, ondanks verschillen, toch met elkaar kunnen oplopen.

Tevens is het ook mogelijk om de vredesliturgie, PAX Vieren, te bestellen. Dit magazine staat vol met inspiratie, suggesties en tips voor vieringen, diensten en plechtigheden rondom het thema vrede.

Lees een interview met Fred van Iersel over geweldloosheid in een tijd van oorlog.

Benieuwd naar meer? Lees hier meer over de Vredesweek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *