Burgemeester Lviv bij de paus

De burgemeester van Lviv, Andrii Sadovy, woonde de algemene audiëntie van paus Franciscus bij en bracht een boodschap mee uit Oekraïne. 

Bekijk de video (Vertaling hier onder)

ANDRII SADOVY (foto)
Burgemeester van Lviv, Oekraïne

Ik zou graag willen dat de Heilige Vader altijd vastbesloten blijft om Oekraïne te steunen.

Sadovy heeft gewerkt aan het project ‘Unbroken’. Het doel is om Europa’s grootste revalidatiecentrum voor gewonde soldaten en kinderen te bouwen. De stad wordt een hub voor rehabilitatie. Hij gelooft dat de steun van paus Franciscus aan het land een belangrijk onderdeel is van dit project.

ANDRII SADOVYtweeledige meerderheid
Burgemeester van Lviv, Oekraïne

Ik hoop dat de Heilige Vader altijd bij ons zal zijn en dat we door deze steun samen zullen winnen.

Sadovy zegt dat de paus zijn zegen heeft gegeven aan het project. Hij is ervan overtuigd dat paus Franciscus de situatie begrijpt waarmee mensen in Oekraïne worden geconfronteerd. En de burgemeester wil ervoor zorgen dat de paus de juiste informatie blijft krijgen.

ANDRII SADOVY
Burgemeester van Lviv, Oekraïne

Op dit moment begrijpen we dat er in heel Europa Russische propaganda is.
Daarom willen we zo graag directe ontmoetingen met de Heilige Vader hebben. Zodat hij de waarheid van wat er gebeurt van ons hoort.

Sadovy bracht een kruis met fragmenten van een Russische raket mee naar Rome. Hij gelooft dat paus Franciscus het kruis zal zien als een herinnering aan de vele gewonde kinderen in Oekraïne.

tweeledige meerderheid

bron: romereport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *