Infomarkt familiepastoraat bisdom Den Bosch

Wanneer een parochie aan de slag gaat met familiepastoraat, wil deze parochie de goede dingen doen voor de jongste generatie gezinnen. Ze wil deze gezinnen beter ondersteunen in hun geloofsgroei. Dat betekent vaak ook nieuwe methoden, nieuwe projecten bekijken, uitproberen en overwegen. Er is veel aanbod op dit gebied, dat zich bovendien snel vernieuwt.

Daarom organiseert de afdeling familiepastoraat op donderdag 1 juni van 19.00 tot 21.00 uur een informatiemarkt in het Sint-Janscentrum (Papenhulst 4, Den Bosch) voor iedereen die kennis wil maken met andere, nieuwe methoden en aanvullende materialen. We nodigen het pastorale kader uit, maar zeker ook vrijwilligers.  Denk aan de mensen die binnen de parochie betrokken zijn bij familiepastoraat.

Diverse organisaties zoals Alpha, Kliederkerk, Solid programma’s en JOP, Godly Play, Samuël Advies en het CPS presenteren wat zij in huis hebben, en zij delen hun ervaringen binnen parochies. De markt is interessant voor parochies die graag buiten de gebaande paden treden. Maar ook zij die heel tevreden zijn met hun soms net gestarte methode, kunnen er veel aanvullend materiaal vinden. Wees welkom en laat u inspireren. Bovendien is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Het is een echte markt: u kunt vanaf 19.00 uur binnenlopen op het Sint-Janscentrum in Den Bosch.
Om 21.00 uur sluiten we de activiteit.
U kunt zich tot 22 mei opgeven via aanmelding@bisdomdenbosch.nl.
Graag horen we met hoeveel personen u deel wilt nemen en vanuit welke parochie u komt.
Na aanmelding kunt u in de week van 29 mei een bevestigingsmail verwachten met extra informatie.

beeld: bisdom den bosch RamonMangold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *