Zoekt en Gij zult vinden: AI en de katholieke leer

Een nieuwe toepassing van Kunstmatige Intelligentie (AI)

Magisterium AI maakt de leer van de katholieke Kerk toegankelijk als nooit tevoren. Of u nu op zoek bent naar antwoorden op kerkelijk onderwijs, onderzoek doet of gewoon wat tijd probeert te besparen, Magisterium AI staat 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking. Onze AI is getraind op documenten van de Katholieke Kerk die onder het Buitengewoon en Gewone Magisterium vallen. Magisterum AI is nog in opbouw maar leert snel bij. Het is is beschikbaar in verschillende talen, ook in het Nederlands.

Vraagt ​​u zich af waar de gegenereerde antwoorden vandaan komen? Bij elk gegenereerd antwoord zijn citaten beschikbaar, zodat u desgewenst een klein vervolgonderzoek kunt doen.

Met een groeiend netwerk van partners van over de hele wereld en toegang tot unieke bronnen van katholiek inzicht die nog niet beschikbaar zijn op internet, blijven we de trainingsdatabase van Magisterium AI uitbreiden, waardoor deze slimmer en nuttiger wordt.

Ga naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *