Website De Bezieling gaat stoppen

– Onderzoek naar mogelijke doorstart loopt

Het bestuur van de stichting Kerk Hardop, uitgever van de Bezieling, heeft een ingrijpend besluit genomen. Zoals het er nu naar uitziet, gaat de Bezieling als actieve site per 1 januari 2024 stoppen. Er zijn op dit moment gesprekken gaande met andere partijen om te bezien of de Bezieling op een nieuwe organisatorische grondslag verder kan. In 2024 blijft de Bezieling voorlopig ‘slapend’ online.

Aan alle lezers van de Bezieling,

Het spijt ons u het volgende te moeten berichten. Na rijp beraad hebben wij als bestuur van de stichting Kerk Hardop, uitgever van de Bezieling, het besluit genomen om het Bezielingproject met ingang van 2024 in zijn huidige vorm te beëindigen. Het is de bedoeling dat de site – met een archief van ruim 1500 artikelen – ook na 2023 ‘slapend’ online blijft. Verder onderzoeken wij momenteel de mogelijkheid van een doorstart in een of andere nieuwe vorm. Het besluit is in goed overleg met alle direct betrokkenen genomen. Meer informatie leest u in de Extra Nieuwsbrief van 10 oktober 2023.

Het is met enige weemoed dat we dit besluit nu nemen. Samen met een fantastische team aan medewerkers hebben we ons tien jaar lang met veel plezier ingezet om hedendaags leven en christelijke spiritualiteit op elkaar te betrekken. Dat blijven we trouwens doen tot het eind van dit jaar!

Het zou mooi zijn als we ook dit jaar met een positief saldo kunnen afsluiten. In alle bescheidenheid vragen wij u daarom de Bezieling ook in deze fase van afronding en onderzoek naar een mogelijke doorstart te blijven ondersteunen voor zover dat in uw vermogen ligt. Zie de donatiepagina.

Veel dank voor uw belangstelling en steun in de afgelopen jaren!

Het bestuur van de Bezieling,

Marleen Wijdeveld
Bernard Höfte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *