Onderzoek naar melding misbruik in katholiek Nederland

Het Nederlands Dagblad stelde een onderzoek in naar de actuele gang van zaken bij meldingen misbruik in de katholieke kerk. Dit gebeurde naar aanleiding van de tv-documentaires ‘Godvergeten’ die onlangs door KRO-NCRV werden uitgezonden.

lees dit onderzoek

La Croix Internationale meldde onlangs:
“Een onafhankelijke commissie die de Franse regering bijna drie jaar geleden heeft opgericht om seksueel geweld tegen kinderen te onderzoeken, heeft vrijdag opgeroepen om alle tijdslimieten op te heffen voor de vervolging van mensen die verdacht worden van het verkrachten of seksueel misbruiken van minderjarigen……” (Read more at: https://international.la-croix.com/news/ethics/new-report-validates-frances-church-sex-abuse-commission-says-top-official/18736)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *