Digitale 40-dagen retraite

Over een week start op Aswoensdag onze digitale 40-dagenretraite. We zien ernaar uit weer met zovelen op retraite te gaan. Rita Loyens schreef de retraite van dit jaar. In dit interview vertelt ze over haar eigen geestelijke reis en over de retraite die ze voor ons schreef. 

Terugblikken met een podcast – onze samenwerking met Bidden Onderweg
Ook voor deze 40-dagenretraite publiceert gebedspodcast Bidden Onderweg ieder weekend een terugblikmeditatie. Daarmee werp je het net nog eens uit om enkele parels uit de afgelopen gebedsweek op te vissen. Om beter te zien wat er in het gebed is gebeurd. Op vrijdag zal in de gebedsmail een link staan naar die meditatie.
 Download voor het gemak alvast gratis de app van Bidden Onderweg.

Vrienden en familie
Geef je vrienden en familie nog snel de kans ook mee te doen aan deze digitale retraite. Stuur hen een uitnodigend berichtje en deel de website waar ze hun e-mailadres kunnen achterlaten: www.40dagenretraite.org.

Uitwisselen
Zoals ieder jaar zijn er uitwisselingsgroepen. Dit jaar vooral in de fysieke wereld. Op onze website vind je een overzicht van bestaande deelgroepen waarbij je je kunt aansluiten.
Wil je zelf zo’n groepje starten en begeleiden? Reageer op deze e-mail.

Het team van de Digitale Initiatieven van de Jezuïeten: Guido Attema, Karin Benoist, Rita Loyens, Gerwin Roffel, Nikolaas Sintobin sj en Rick Timmermans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *