De nieuwste Roerom

november 2011

De Roerom volgt wat de gemoederen bezighoudt en het hart beroert. Henk Peters ging op bezoek in Biest-Houtakker; een familielid reageert in de geest van Jack Snackers -in zijn leven- een van de grote inspiratoren van de San Salvator in Den Bosch. Onder ‘Gedicht Gedacht’ een reactie op wat flapuit in deze zaak. Vincent Hermans, een ver familielid van mgr. Schraven destijds bisschop in China, schrijft een verhaal dat je zelden aan­ treft over dit land in opkomst. Jo Tigcheler, Carmeliet, overleed in september, Joost [Koopmans herdenkt hem als iemand die de bevrijdende spiritualiteit van het Nieuwe Testament dichter bij onze tijd bracht. Op deze site herdachten we Hans Heymeijer oudbestuurslid van De Roerom, een bestuursdelegatie was bij zijn uitvaart. Nu ook een in memoriam in ons blad. 
Zijtaart zal het voortaan zonder de zusters Franciscanessen moeten stellen na meer da100 jaar dienstbare aanwezigheid. Verder voorproefjes op Advent en Kerstmis en nog zoveel meer wat de moeite waard is dankzij onze columnisten, vaste medewerkenden en toe­gestuurde berichten en boeken. 

Eigenlijk alle reden om een abonnement te nemen dan kunt u direct genieten van al dit moois.

Voor €22,50 krijgt u tien nummers per jaargang. Een cadeau-idee voor de feestdagen? U geeft er iets mee dat een jaar lang zijn waarde behoudt.

Niet gecategoriseerd