Doorstart www.debezieling

De website De Bezieling zal een doorstart maken. Er is daarover overeenstemming bereikt met Volzin Magazine BV. Met ingang van 1 februari 2024 neemt het mediabedrijf de Bezieling over. Naast een magazine dat tien keer per jaar in druk verschijnt, is Volzin een actief en zich ontwikkelend online platform dat qua visie dicht bij de Bezieling staat.

Wat gaat er gebeuren?

De doorstart komt kort gezegd op het volgende neer:
– Volzin zal een ruime selectie van de ruim 1500 Bezielingartikelen opnemen in zijn eigen website, als een aparte collectie, naast bestaande collecties (zie volzin-site). Alle overgenomen artikelen krijgen een ‘Bezieling-tag’, en blijven als zodanig vindbaar en gratis toegankelijk. Elke auteur van de Bezieling krijgt zijn/haar eigen pagina met een kort paspoortje.
– Naast de Bezieling-collectie op de website zal Volzin in de jaargang 2024 van het magazine in ieder nummer plaats inruimen voor ‘het beste uit tien jaar Bezieling’.
– Verder is het de bedoeling dat de Bezieling-collectie een eigen signatuur behoudt én aanvulling krijgt. De auteurs van de Bezieling krijgen een uitnodiging om voor de Volzin-website en/of het magazine te blijven schrijven. Voor de langere termijn hoopt Volzin een eigen ‘Bezieling-redacteur’ te kunnen aanstellen om het eigene van de Bezieling binnen Volzin een plek te kunnen blijven geven.

De integratie zal gefaseerd plaatsvinden in de loop van de eerste helft van 2024. De Bezielingsite zal tot 1 juli 2024 statisch online blijven en na die datum als zelfstandige site worden opgeheven.

bron: volzin.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *