Willem Vermandere XL

Willem Vermandere XL – Optreden en boekvoorstelling
Willem Vermandere verwierf bekendheid dankzij zijn liedjes over de dingen des levens.  Nummers als ‘Lat mie mor lopen’, ‘Als ik zing’ en ‘Blanche en zijn peird’ zijn ondertussen deel geworden van het Vlaamse culturele erfgoed.

Sinds 15 jaar toert hij ook met een heel persoonlijke, kritische, maar bemoedigende commentaar bij de 7 laatste woorden van Christus.  Voor het eerst werden die teksten ook in boekvorm uitgebracht met als titel De zeven laatste woorden.

Naar aanleiding van de boekvoorstelling van dit nieuwe boek brengt Willem samen met zijn voltallige groep muzikanten een onvergetelijk optreden

Willem Vermandere pur sang, en u kan er bij zijn!


LOCATIE
Nieuwe theaterzaal Groenhove, Torhout
DATUM
donderdag 14 maart 2013, 19u30
TICKETS & INFO
inschrijven voor dit event kan via deze link
Niet gecategoriseerd