Nieuwe jaargang van De Roerom

Het eerste aflevering van de 32e jaargang van De Roerom is bij de abonnees in de bus gevallen.
In deze nieuwe jaargang zal de lezer enkele vertrouwde namen missen, jammer want ze leverden jarenlang waardevolle bijdragen: Gérard van Tillo, Huub Schumacher, Theo Poort en Paul Spapens.
Hartelijk dank aan hen is zeker op z’n plaats.

Gelukkig treden ook enkele nieuwe medewerkers aan: Sander de Hosson (longarts in het Wilhelminaziekenhuis in Assen) en Wim Weren em. hoogleraar bijbelwetenschappen aan de Tilburg University.  Met de artikelen van deze beide auteurs laat de Roerom naast het vertrouwde gezicht ook een nieuwe kant zien.
Verder aandacht voor het grootste museum van Nederland, (de basiliek van Oudenbosch), het levensverhaal van Pieter van Ginneken, over bisschop Ernst een collegiale bisschop. In memoriam Lambert van Gelder -religie-journalist en ook sterk bij de Roerom betrokken, en verschillende vaste rubrieken. Kortom een aflevering die weer volop de moeite waard is. 
U kunt een abonnement nemen, het kost € 35 per jaargang van 10 afleveringen, stuur een mail naar:adm@deroerom.nl of een briefje naar: Abonnementenadministratie De Roerom, Postbus 90105 5000  LA Tilburg.

Niet gecategoriseerd