Tilburg, september 2018: Bidden voor het eten

 

De Raad van Kerken Tilburg: “Wist je dat er in onze stad eigenlijk best veel verschillende geloofsgroepen en -gemeenschappen samenkomen? Groepen die je misschien nog niet kent, maar waar je wel nieuwsgierig naar kunt zijn. Wie zijn het, en hoe leven ze, hoe denken ze, hoe bidden ze? Als je deze nieuwsgierigheid deelt dan is dit je kans! Doe mee met: ‘Bidden voor het Eten’. 

Op vijf zaterdagen in de maand september, de maand van de actie Kerkproeverij, ben je om 18.00 uur welkom in een Tilburgse kerk voor een korte eenvoudige gebedsdienst en na afloop kun je leden van de geloofsgroep te ontmoeten bij een lekker kopje soep en een broodje. Zo is het gemakkelijk om elkaar op een ontspannen en gezellige manier leren kennen. Er komt in de kerk een groot schema waarop je je naam kunt invullen, naar welke kerk je op één van deze zaterdagen wilt gaan. Om mee te bidden en mee te eten. Je bent van harte welkom: aan tafel!”

Deelnemende kerken: 
– Zaterdag 1 september, Petrus en Pauluskerk, Vierwindenlaan;
– Zaterdag 8 september, Opstandingskerk, Cobbenhagenlaan 8;
– Za. 15 september, Nieuw Apostolische Kerk, Prof. Verbernelaan 9;
– Za. 22 sept, Apostolisch Genootschap, Conservatoriumlaan 175;
– Za. 29 sept, GKIN (Indonesisch-Nederlands Christelijke Kerk), Heuvelstraat 141.

Aanvangstijd steeds om 18.00 uur. Toegang is gratis.

Meer informatie: http://raadvankerkentilburg.nl

Niet gecategoriseerd