Het populairste Bijbelvers van 2019

De winnaar werd bekendgemaakt door Youversion, een Bijbel-app die wereldwijd 400 miljoen mensen op hun smartphone hebben staan.

‘Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden.’

Dit citaat uit Filippenzen 4 was in 2019 het meestgelezen Bijbelvers op de populaire app YouVersion.

Momenteel hebben wereldwijd 400 miljoen mensen YouVersion op hun smartphone of tablet staan en het aantal gebruikers blijft spectaculair stijgen. De grootste stijging in het aantal gebruikers werd afgelopen jaar opgetekend in Polen (+75%), gevolgd door India (+51%).

In 2019 werden 30% meer Bijbelteksten geraadpleegd dan het jaar voordien. In totaal werd 35,6 miljard teksten of tekstfragmenten gelezen. 2 miljard keer duidde een gebruiker een bepaald vers aan of maakte er een aantekening bij.

Vorig jaar was het meestgelezen fragment Jesaja hoofdstuk 41, vers 10: Wees niet bang, want Ik ben bij je. Vrees niet, want ik ben je God. Ik zal je sterken, Ik zal je helpen, je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *